måndag 16 februari 2009

Träningsvärk

Sitter här & käkar min frukostgröt. Mira har varit på ett härligt morgonhumör idag *huu* Lika arg som hon va i går. Rädd att det e 3 års trotsen som börjat kicka in. Petronella va ju hemsk både då & i 6 års trotset. Alicia har hittils inte haft några direkta jobbiga perioder .Vart ledsen lättare när hon va 3 år bara, lättstött. I dag var hon hostig å jag hoppas att de går bra på dagis, hon skulle ju prompt dit då dem skulle ha pyamas disco.
Själv har jag inte så mkt planer i dag , bara att gå en timme med Figo på eftermiddagen. Blir nog i dag det , både känner & ser resultaten från gårdagens träningsdag *haha*
Lite sur att jag tappade min stegräknare på vägen ner på byn dock =( det va onödigt. Att det var en rätt dyr rackare gör att de känns extra illa.
Var skoj att träna hos Anneli i går iaf =) vart dessutom bjudna på en jättegod lammgryta med curry *mums*.
I morgon ska vi träna igen.. =)

3 kommentarer:

Wysteriia sa...

Svar: Åh vad jag hoppas på att jag också får lite snabba resultat! Så jag blir lite mer peppad till att fortsätta :P Har dock ingen våg men tänkte rota igen ett måttband istället :D haha

Wysteriia sa...

är det någon DVD du kör efter? Vilken är det i så fall? :P Jag tycker Yoga är skit tråkigt men det kanske är en mer ansträngande version detta? :)

Johanna sa...

vad tyckte du om i form tidningen, fick du tag i nån? =)

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
en 3 barnsmamma som är hemma om dagarna & är galen i att skriva typ =)