måndag 9 februari 2009

säljer

Försöker sälja lite av mina för stora kläder på bilddagboken ..Får se hur det går med den planen
men hade ju verkligen behövt cash till nya kläder iaf. Nu är jag hemma själv med barnen igen & Mange är på brandövning. Hela 4 1/2 h i kväll så blir att ha mys tv-kväll för mej själv det & kan ju alltid roa mej med pysslande.
Ska fixa ett engångsbyte till Sanka bla.
Har ätit citron marinerade lammkotletter med lite kryddig beasås & grönsaker till middag precis & de va mkt godare än väntat. Har faxx aldrig vågat testa lamm förr men det va ju bara 2 1/2 p i 2 kotletter så fick ju lov testa. Har fått ett par påsar med det av svärisarna. I morrn förmiddag får jag träningssällskap av Anneli & hon ville köra " Call on me"dans träningen *phu* Bara att ladda mentalt det. Har annars pratat rätt länge på msn idag med Angel, Ika & Tezzy och det e ju alltid trevligt. Synd att så bra vänner ska bo 20 mil bort *snyft* Men kan ju va sociala via nätet iaf nu när alla har fungerande.
Jag har "hela" 4 points kvar i kväll & det e mkt.. Vill eg inte ha över 2. Blir väll att jag tar nån macka & nått extra pålägg eller gröt kanske. Sånt jag brukar äta men inte efter kl 19 helst.
Min blogg är ganska kost & motions fixerad har jag märkt *haha* Men ingen e ju tvingad att läsa så & nån kanske har liknande intressen / planer för sig. Har iof läst att det e smart att ha en nish på sin blogg *haha* men jag vill inte ha nån mega populär blogg heller.No risk .. skulle va för att tjäna pengar då
Posted by Picasa

2 kommentarer:

chathrine sa...

Min verkar detsamma med jämna mellanrum. :) men vissa saker är skönt att skriva ner för sin egen skull. :)

*Ika* sa...

Bra att det vart gott med lammet där.Lamm är jätte gott faxx samma sak med vilt så som älg och sjöfågel.Sjöfågel har dock en helt udda sak som inte går att förklara alls å det stinker i hela huset när den tillagas men gott äre,tycker jag iaf.Mamma har gjort det nåra ggr när jag va yngre å nog åt man allt :)

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
en 3 barnsmamma som är hemma om dagarna & är galen i att skriva typ =)