torsdag 19 februari 2009

I wanna sleep!

I need to sleep some more känns de som men inget att göra åt. Får tänka på att jag kommer att ha en kul kväll på spelkväll ikväll *hehe* Ska ta med våra 3 spel som är: Med andra ord, Skvaller & Skissa & Gissa. Synd spel är dyra annars hade man kunnat haft fler att variera med. Vill tex ha Idol kareoke men har aldrig råd köpa =(
I dag är det ingen träning max att jag går med Figge om inte Mange gör det. Skönt med en dags ledigt i bland också. Lördag morgon blir det ju ett yoga pass. Då måste vi ner till Mora & handla mat också trots all trafik=( Är ju tjejvasan då.
Nästa vecka har tjejerna sportlov. Idag ska Petronella åka längdskidor på skolan på gympan & sen ska hennes bästis följa hit efter skolan så hon får väll en skoj dag då.
Vet inte vad jag & dem andra tjejerna ska hitta på riktigt.

1 kommentar:

Wysteriia sa...

Svar: Ja jisses..nu får jag ju kämpa ännu mer känner jag! :P hahahaha fy tusan! :) Klurar på att åka till gymmet o köra lite kondition efter jobbet ikväll! Jag har klarat mig från träningsvärk de senaste två gångerna jag har tränat så kanske är dags att få lite ;) haha

Tänkte kolla efter den där DVD´n du kör efter också även om jag inte gillar yoga. Men funkar den så bra så är det ju värt att traggla sig igenom känner jag!

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
en 3 barnsmamma som är hemma om dagarna & är galen i att skriva typ =)