torsdag 12 mars 2009

meducin meducin med detsamma

Nu skulle hela familjen få ögondroppar.. Troligen har jag & Mange skiten mer latent mer som grus i ögonvrån bara. Doktorn trodde att det kunde utrotas en gång för alla om vi alla behandlas. Hoppas verkligen det nu då. Får Alicia det en gång till skulle hon iaf få till en ögonspecialist. Känns ju bra att dem tar de på allvar nu vid hennes 7:e gång i rad iallafall.
I dag ska Mange ringa runt & söka pendel jobb.. Hans föräldrar är så snälla som ställer upp & de sa att han inte ska tänka på ev skjutsar eller dyl om han får jobba borta utan att de ställer upp *snällt*. Känns som man kommer att va i tacksamhetsskull till dem för alltid.
Stora tjejerna borde komma hem snart. Värmer gårdagens lasange + wook från dagen innan till lunch och lagar nytt till middag sen.. Kanske den där köttfärslimpan med sviskon, äpple & morot som jag varit sugen på att testa ett tag.
Kommer inte in på msn =( irreterande värre.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas ni blir kvitt den där skiten nu! Å va snällt att dom vill hjälpa till å skjussa å så. Hoppas han hittar nått jobb så han slipper vara arbetslös sen.

*Ika* sa...

Nej körtlarna i halsen är inte svullna så antar det är en förkylnings grej då bara.. *sucka*

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
en 3 barnsmamma som är hemma om dagarna & är galen i att skriva typ =)