fredag 30 januari 2009

upprörande

Nu är Mange nere på byn & ska hämta hem datan.. sen vet man ju aldrig vad det där postkontoret har för udda öppettider heller iof =/. Försökte fjäska hit broder Ante i dag för att hjälpa oss installera all skit där på men han va inte sugen på de =( Trots ett försök att muta han med bensinpengar & käk *hehe* men nån dag snart måste han dyka upp så att jag har tillgång till mina egna bilder =) Kunna skriva ut å ladda upp på bdb, det är viktigt för mej det.
Har ätit god kinesisk köttgryta till lunch som Mange fick göra större delen av men det va han inte så glad för. Var mest för att han ska fatta att han ska va tacksam att jag gör massa god mat åt han jämt annars & tiden jag lägger ner på familjens kost.Såg ju skrämmande program på generation fett eller va de nu heter på 3:an i går. Bla en 3 åring på 30 kg(!). stackaren =(Mamman skyllde på att hans mormor gjort han colaberoende vid 9 mån (!) men va fan! är väll föräldrarna som bestämmer ! & inte fortsätter man väll ge barnet sån skit när de rasar upp i vikt *skrämmande*. Föräldrarna borde sätta barnens hälsa högre. Jag är inget extrem sockermotståndare men lördagsgodis är nog för mina tjejer & det vet vad som gäller. De värsta där i missisippi var att grönt var mkt dyrare än skräpmat! ett äpple kostade en dollar tex *huu* Mardröm att inte få tag i frukt & grönt ju!

3 kommentarer:

Carita sa...

Men shit, cola vid 9 månader.. eh, låter helt jävla sjukt.. konstiga föräldrar som tillät det :('

Linda C sa...

Att föräldrarna tillät att ge sonen cola vid nio månader. Och lät allt fortgå nu tills han var tre. Skrämmande!

Chathrine sa...

Håller med om att man bestämmer själv hur sina barn ska se ut/må. David fick inte ens saft innan 1 års ålder. De små russin-paketen var hans lördagsgodis....och du är utmanad hos mig.

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
en 3 barnsmamma som är hemma om dagarna & är galen i att skriva typ =)