fredag 9 januari 2009

frågan är,.

I dag är det fredag då & jag har en oväntad bra känsla i kroppen. Kände mej inte på så bra humör i går men idag så är jag =) Är hemma själv med Alicia & Mira just nu. Alicia fick vanliga medicin ögondroppar igen till sitt öga men en 3:e sort, Är dock samma som alla tjejerna hade för 2 år sen & DÅ funkade dem ju iaf så det ger en lite hopp om att dem ska göra det nu med.

Har haft en lugn dag.. rensat i mina stickers ( vilket säkert låter udda för alla icke slammare *haha*), ätit fisksoppa med familjen & läst olika bloggar. Fick sova enda till klockan ringde i morse *lyx*

Alicia & Mira leker i hop på Alicias rum nu å har ritat en massa i dag.De leker en massa i hop & har blivit värsta radarparet *hihi*. Lättare nu när Mira pratar med riktiga meningar & går att disskutera med I guess .. även om hon har rätt häfigt humör & är rätt bossig som Petronella oxå är *stackars Alicia hihi*
I morrn ska vi till Mora & handla lite mat och sen på dop.. Mocka & Calles Theo som ska döpas =)

Borde promenerat denna veckan & inte låta kyla avskräcka mej så *skämmes ta mej fan* . Längtar så till våren =) Måste ta mej i nacken & kämpa vidare även om jag är normalviktig nu, Har ett bmi på 23 , nånting komma 3 eller 5 *humm* Men är inte nöjd än. Rädd att jag ska få slapp hud kvar på magen oxå efter sista graviditeten & efter mina fd stora överarmar *gäddhängsfobi* . Och vem fan har råd med en tummytuck? Inte jag iaf. Så frågan är om jag nånsin får den kroppen jag drömmer om även om den e bra mkt bättre nu .

Ge mej tips för att tvinga ut mej själv i kylan! *hehe*

2 kommentarer:

Johanna sa...

Börja gymma =) eller så finns det ju ut å gå hantlar att sätta på armarna när man går så får man styrketräning på köpet! skitjobbigt e de i början!

Linda C sa...

Bylta på dig ordentligt, då känner man inte kylan. Då är det bara skönt att andas in den friska luften! Man känner sig mycket piggare också!

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
en 3 barnsmamma som är hemma om dagarna & är galen i att skriva typ =)