torsdag 15 januari 2009

party me


En partybild från Ikas träff i Okt 08. Där syns lite mer av min nyaste korta svarta klänning som jag nog ska ha på Tezzys fest också. Tycker att det syns lite att jag börjat få tillbaka mina gamla ben där också & nu är dem nog tillbaka =) Får inga problem med lår som går ihop i kjolar i sommar inte! Fick det för första gången förra sommaren och det var verkligen ett wake up call för det har jag aldrig haft innan! Inte ens som gravid! Nej det var allt på tiden att jag gjorde nått åt det!
Jag har ju en sån där konstig kroppsform med stor överkropp & mindre under men där ett tag var den som en tunna över hela, Måste väga rätt lite för att verkligen se smal ut. Väger eg. inte så mycket nu men ser fortfarande lite mullig ut. Min drömvikt är samma som när Petronella var bebis & dit är det ett par kilo kvar.
Men är iallafall stolt över att jag lykats hålla min motivation sedan juni 08. Har dock inte velat väga mej på länge nu då jag varit orolig över liten nergång & då mår jag bättre av att inte veta . Men ska ta tag i & kolla upp det snart om inte annat blir det ju extra peppning om jag gått upp / stått still för att kämpa ännu värre.

3 kommentarer:

Ika sa...

Tycker du är jätte duktig som orkar.Motivationen har juh smitta av sej till mej från dej oxå :P
Fortsätt såhär så kommer du ner till din drömvikt :)

Anonym sa...

vad duktig du är!Tycker du ser jättefin ut på bilden med en helt lagom kropp!:)Å det där med att väga..jag kan ibland tycka att man ska strunta i siffrorna på vågen då det faktiskt bara är siffror.Bättre att känna efter hur man mår å trivs..är mkt som spelar in i siffror på en våg som t.ex. muskler(som väger mer än fett),vätska,luft,mens o.s.v. Jag har ingen våg här hemma som fungerar å det är faktiskt ganska skönt:)Även om jag ju känner att jag har lagt på mig då byxorna stramar x)/jess

Lindusen sa...

Tycker du är jätteduktig som kämpat på så bra med vikten,och du är verkligen jätte fin:)

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
en 3 barnsmamma som är hemma om dagarna & är galen i att skriva typ =)