onsdag 27 januari 2010

Ny blogg


Har startat en till blogg med bara kost & motionssnack i stället för att ha det här i den allmäna. Känns bättre att gnata av sig i en sån som bara är till för det. Den ligger på familjeliv & man måste vara medlem på det communityt för att kunna läsa.
Ska snart se lite "One three Hill "medans Mira leker med dockor.. Vila halsen lite. Huvudet är åtminstone bättre idag :) Bra det för det va drygast att ha ont där.
Dekorerar med en snart ett år gammal bild på Mange, tycker det är lite coolt ljus i den. Bara ett dygn eller 1 1/2 kvar tills han kommer hem nu då.. Hoppas att dem hinner ta det tidiga flyget så barnen hinner umgås med honom i morrn också. 2 dar e ju så lite annars.
Har lite rester kvar hemma iaf så slipper laga nytt till lunchen, nice när man inte är helt frisk det.. Kollade på "Robinson" med Petronella i våran säng i går kväll men va f-n nära att somna :S Hoppas att man e lite piggare i kväll.. Hann sova en timme mer än vanligt i natt & Mira kom inte in till mej förräns vid 6 & somnade om då :)

5 kommentarer:

Linda V sa...

Lik Micke på det fotot.

pim sa...

synd det inte går att läsa den andra utan familjeliv. hade varit intressant

24år och snart pappa sa...

bra kommentar på inlägget ^^ tack för kommentaren. snällt gjort. ser att blogg.se fungerar nu igen. Ska försöka göra ett inlägg ikväll annars blir det en ny kula av bloggandet imorgon :) med intressanta inlägg och magbilder.

Vilandra sa...

Roligt att du hittade till min blogg :)
Ska lägga till din på min länklista!

Ha det godis. Kram

Maria sa...

Hur hittar ja den nya bloggen? :) Kram

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
en 3 barnsmamma som är hemma om dagarna & är galen i att skriva typ =)