söndag 24 januari 2010

Helgen snart över :SLite bilder från våran tv-kväll i fredags när vi tittade på "Let´s Dance". Gillar eg. inte det programmet så mkt men Petronella & Alicia gör det så offrar mej för deras skull.
Lördagen var vi på hemmaplan.. Barnen åkte skridskor med sina vänner borta vid skolan & även lite stjärtlapp. Deras kompisars föräldrar var med & vi grillade i slogboden nere vid älven. Sedan stannade barnens kompisar kvar & lekte inne hos oss efteråt. dem hade disco på Petronellas rum b.la.
I dag (söndag) har vi varit ner till Mora & handlat mat ,barnen var hos mamma & P-A medans & vi blev även bjudna på mat där :)
Magnus är ute & bär pellets nu så vi ska ha nån värme här i huset i veckan. I morrn åker han till Ystad igen :( Gillade varannan vecka systemet mkt mer så vi hann se han längre sträckor åt gången! Men inget att göra åt. Man får va glad för ett jobb i dessa tider.
Snart ska jag & Mange se filmen "Baksmällan" som vi har hyrt. Brukar ju annars se ny "Wallander" film på canal + varje söndag men nu var dem visst slut.. Hoppas att de ännu nyare sänds där snart oxå :P
Usch.. söndagsångest håll dej borta!
Posted by Picasa

4 kommentarer:

Anonym sa...

ja det var längesedan jag såg en slam av dig med.. håller på med en feting just nu.. kanske dyker upp i nästa slambrev.. det vet man ju aldrig..

mysigt med tvkväll :) det brukar vi oxå ha med lite mys.. Speciellt på fredagar.. :)

Charlotte

24 år och snart pappa sa...

tack för kommentaren ocht ack för du tittade förbi :) hehe jo dem är väl till både och.
Längtar tills vi ska på ultraljudet!

24 år och snart pappa sa...

bra att du förvarnar oss.snällt gjort. Men vi ska troligtvis köpa säng från IKEA. ett par vänner som vi känner tycker att sängen/sängarna från IKEA är väldigt bra.! en sån där som jag har på inlägget!

24 år och snart pappa sa...

Efter ultraljudet ska vi köpa saker till barnet! =)

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
en 3 barnsmamma som är hemma om dagarna & är galen i att skriva typ =)