måndag 11 januari 2010

Linux :P

Då surfar man via Linux då :P men verkar åtminstone som att datan inte hänger sig då men kan inte ha msn :( . Broder måste komma igen & ha en extern hårddisk med sig i veckan. Hoppas att de blir snart ;) Han ska lägga alla mina foton där på medans han installerar om windows. Verkade inte som det var minnena det var fel på ändå.
Bjöd honom på pasta & en röra med kycklingfilé & skinka när han va hit & det verkade uppskattat.Kanske lägger in recept om de kommer några önskemål om det :P Sedan har barnen & Ante spelat lite Donkey Kong.
Ska ner i källaren & leta fram Petronellas skridskor snart.. Hon skulle ha dem med till skolan i morrn.

1 kommentar:

Tina sa...

Daniel ska nog också köpa en sån extern.
I förra veckan så fick Daniel formatera om hela datan för det blev något fel på datan den ville inte starta sig igen och det tråkigaste var att alla foton på barnen ifrån oktober till december försvann för Daniel hade inte hunnit bränna ner alla fotona på en skiva.
Denna bärbara datan som daniel köpte i somras bara klöddar en hel del och om vi hade visst om detta innan så hade vi nog inte köpt detta märket på datan.
Nu står allt på engelska när han formaterade om datan,men nu väntar vi på skivorna ifrån dom så vi kan få rätt på datan.
Kram Martina

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
en 3 barnsmamma som är hemma om dagarna & är galen i att skriva typ =)