onsdag 15 april 2009

Onsdag

Okay så var det onsdag då & kl är 9:39. Mira kom upp kl 5:30 i morse men låg åtminstone och vilade med mej ett bra tag. Sedan vaknade Alicia & dem lekte på hennes rum så jag kunde tjuvsova *sss* Petronella kom upp kl 8 typ & strax efter det jag med.Börjar märkas på Mira nu att hon var uppe tidigt,, sitter & smågnäller här brevid på en stol. Ska snart förbereda dagens lunch men vet inte vad det blir riktigt än.
Påsken har tagit på mej på endel kassa sätt. Vart godis mer än en dag & då sätter sockersuget in=( så det kämpar jag emot nu, i går va de hemskt!! Fick lov att göra lite hemmapoppade popcorn som substitut på kvällen. Detta säger mej att det e som att va beroende av vad som helst att ha varit det av socker =( Nu är det bara lördagen som gäller igen. Totalförbud funkar inte för mej för då cirkulerar mina tankar mer där.
I dag ska vi se om vi får nån ögonmedicin till Alicia.. Hon har haft inflammation i dem en vecka nu & de går inte över av sig själv som senaste doktorn sa! alla säger olika & det e drygt! e ju hennes 8:onde nu.
Värsta molniga vädret här idag =( kan vi inte få lite sol? Tänkte grilla lammkotletter en dag , fick fler med svärfar=) men då får det ju gärna va lite bättre väder också.
Gick en långpromenad med Figo i går & det ska det bli idag med.

1 kommentar:

*Ika* sa...

Finns dte inget på apoteket som kan dämpa sötsuget lr klanske på nån hälsokostaffär?har för mej att jag hade nå sånt förr faxx å det hjälpte nog men iofs så har jag aldri varit sockerberoende så...

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
en 3 barnsmamma som är hemma om dagarna & är galen i att skriva typ =)