måndag 2 november 2009

Crazy crazy

Sitter & häckar hemma hos Robban nu som sover det svinet *haha* Samma med hunden hans så får roa mej med att blogga lite då. Hade en helt crazy & rolig kväll i lördags kan jag lova. Först var jag ,Ika , Angel & Tess hemma his henne & fixade iordning våra outfits i hop & bara det var ju kul. Jag var ju "katt" en rosa,lila, svart randig sådan.. Angel djävul ,Tess maffiakvinna & Ika schoolgirl. En av arrangörerna till spelningen /maskeraden hämtade oss hemma hos Tess.Vi va ju liksom V.i.p :P Fick komma innan de började & förfesta.. hade fått efterfesta med bandet med men blev inte så.Vikingarock är väll inte min musiksmak X) (völunds smed & Njord )men hade kul ändå. Dansade en massa osv.När de stängde åkte jag, Robban, Angel & Drocken på hillbilly´s dvs en annan raggarklubb fast med bar & sånt inne i Gävle. Snällis Robban bjöd på inträdet oxå *schyrre*.Där var det nån mindre typ av spelning så vi dansa runt lite där med *haha* Träffade "godis Larssa" där också =)
I går var jag mest slö på dagen & sedan fixade Robban god mat till mej & Lutti på kvällen.. Älgfilé aktigt med potatisgrattäng. Skulle eg. va fler med & äta oxå, de hela va ju Drockens idé men han bangade .Sömnbrist de luxe lider jag av . Ska väll åka hem i morrn..Just nu är målet att ta mej till Tess härifrån ( hon var för slö/bakis för att vara med i går).Men lär vänta tills Robban är körbar eller ta bussen med Ika när hon kommer ifrån sin praktik.
Ska väll snart va elak & väcka denna osociala snarkare *moahaha*
ja där fick ni lite uppdat vad som händerr & sker :P

4 kommentarer:

Carita sa...

Låter ju som en superhelg :)

Carita sa...

Jao, jag vet vad jag ska ha för motiv nu på min nästa tattoo :) En text. Men vad vill jag inte säga än ;) Ska ha en stjärna oxå.. FÅr la se när jag bokar en tid , måste bara komma på vart jag ska ha den först xD

pim sa...

jösses:)

Emma sa...

Du verkar ju haft de hur bra som helst medans en annan har vart med släkten över helgen :/

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
en 3 barnsmamma som är hemma om dagarna & är galen i att skriva typ =)