torsdag 26 november 2009

Lite viktuppdat & annat..:P

Dekorerar dagens inlägg med bild på mina goa´vänner Tezzy & Robban bara för att dem har roat mej en massa på msn idag. Det lättar upp humöret & gör att tiden går liiite snabbare iallafall. Har precis nattat barn här.. Har " The biggest looser" på i bakgrunden :P Gillar alla såna viktprogram, dem är peppande. Får mej att aldrig i livet vilja gå tillbaka till mitt gamla svullarliv iaf ! " Nothing tastes as good as beeing skinny" som nån kändis har som motto. Stämmer lite iaf för mej det X).Men jag äter godsaker ibland jag med & ingen diet ens längre. Bara normala mängder & inga extra portioner+ rör på mej. Verkar räcka det. Men sen har jag ingen stor benstomme från början heller. Hade ju denna som viktnedgångsblogg från början så måste ju uppdatera lite i det ämnet ibland *hihi*. Bmi just nu ligger på 20,7 iaf & var på 29 från början. Har väll kanske 2 kg kvar till den absoluta drömvikten. Sen får de va still. Men kan väll inte påstå att jag kämpar extremt just nu.. de sista får ta den tid det tar.Trivs så mkt bättre med mej själv nu & det är ju det viktigaste att man gör det.=)
I kväll ska jag väll sitta här vid datorn & sen glo på tv.. Gillar "Glee" på 4:an. Nån mer som följer det ?
"Bara" ett dygn kvar tills Mange kommer hem.. Känns att jag inte ätit så mkt som jag borde denna veckan.Måste verkligen anstränga mitt tålamod. Men det är allt att fundera på.. blir väll bättre snart bara man får lite klarheter..

1 kommentar:

annah sa...

du e så duktig som gått ner så mkt i vikt. har sagt det förr men det tåls att sägas igen. jag fattar inte varöfr jag ska ha så svårt att kämpa för, vill ju inget hellre än att gå ner i vikt. nån gång ska d väl lossna. kram

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
en 3 barnsmamma som är hemma om dagarna & är galen i att skriva typ =)