lördag 14 november 2009

Read if you will


Var ju ett tag sen jag skrev ett litet längre inlägg här så tänkte göra det , om nån orkar läsa är väll en annan femma men men..;)
Vaknade av en rejäll kattfight i morse vid 8 & det var Bob som var på krigsstigen. Köpte visst en mat i går åt dem som han inte gillade & blir han hungrig går han helt bananas! så måste väll fixa en annan sort nu så han coolar ner sig. Han hann ju attackera 2 av dem andra katterna & den 3:e gömde sig bakom soffan.

Har kanske sovit för många timmar i natt, man kan ju bli slö av för mycket sömn också. Men sista veckan har jag varit en massa trött utan att fatta varför. Somnat 10 min 2 da´r i rad när jag tittade på "Hem till Gården" tex.

På torsdag får jag föressten besök av Linda E som stannar över helgen & på fredagen av Tezzy med skjuts ;) Ska bli trevligt det, ha nått annat att tänka på nån dag än den ekonomiska oron. Tror nästan det är oron som gör mej trött nämligen.Bilden föreställer mej & Linda i januari , undra om det inte var senast vi träffades om jag inte blivit helt senil dvs ;)

Måste baka massa mer bröd idag & lägga upp ett förråd , inte det minsta taggad .. Hoppas bli det snart.Brödbullar med linser ska det bli iallafall. Linserna har jag som tur är förberett . Bra sätt att få i barnen lite nyttigheter också. Mira gillar ju linser & olika former av bönor. Dem andra 2 mer misstänksamma som far sin :S

I kväll lär man ju ska se på det sista Körslaget också & se om Älvdalen tar hem detta *håller tummarna för det * Ni röstar väl ? ;)

Om jag hinner kanske jag ska pyssla lite också men får se.. Borde träna pilates också *gah* Kommit av mej för mkt med det igen! Man känner ju hur man degar till mer å mer.. Hatar den känslan :S.Ska piska i gång med det i veckan när Mange är borta innan mina besökare kommer.

Over and out

7 kommentarer:

Carita sa...

Kul med lite besök :) Och jag läser dina inlägg. hehe. Kul med långa :) Känns som det finns så många ytliga bloggar, jag föredrar personliga med text, hehe. Fast blandat är bra, som din :)

Ja, klart som fan man röstar på Älvdalen i Körslaget. Koolt som tusan ju :D

Carita sa...

Hehe, nä det förstår jag, du sätter ju in så mkt foton på din också och då är det ju lättare att lista ut vem det är kanske :) Tror ingen vet vem jag är här i Borås iaf xD TUR!

Japp, det är det som är koolt. Haha. Fast det är ingen annan som tycker. Jag brukar berätta att jag sett han innan han blev stor kändis :D

Carita sa...

Ja, det är sant :) Hehe!
Baka som är så kul :D Du får tänka att det är gott sen när du har gjort det :)

Carita sa...

Jao, det är ju godare och billigare att baka själv också :) Och sen vet man ju exakt vad man stoppar i det och slipper allt vad konstiga e-nummer och konserveringsmedel heter :P
Jag minns inte när jag köpa bröd senast, ända köpebrödet jag köper är hårt bröd :)

Carita sa...

Hehe, jasså du tänker så du ;) Jag tycker en del bröd smakar hel konstigt, men kanske för man är van vid hembakat sen man var liten ;) Hehee. Jag är nog rätt kräsen :P

Wysteriia sa...

Pappa kommer o hämtar mig 21:a, det är nästa lördag :) Jag har dock no idea om NÄR på lördagen jag kommer hem :P

Wysteriia sa...

Hahaha ;) Ja men kommer vi inte till Älvdalen så sent så får jag ju komma o hälsa på helt klart :D

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
en 3 barnsmamma som är hemma om dagarna & är galen i att skriva typ =)