onsdag 27 maj 2009

söt sovare

Världens sötaste vovve som sover med huvudet på en kudde får pryda dagens inlägg. Tänk vad mkt tristare promenaderna hade varit utan honom =) Har var sååå duktig i går oxå & brydde sig inte om 2 hundar vi mötte 2 gånger nämnvärt! annars har han kunnat försöka dra emot deras håll OM de drar emot han (vill hälsa ) men nu fick han bara extra fart förbi.Kanske börjar lära sig att han inte får hälsa på mötande hundar! *bra det*. Iof gillar han inte att bli utskälld heller, då snabbar han på stegen.
Vi gick en timme i går på eftermiddagen & sen när vi skulle äta sms:ade Anneli & undra om jag ville köra ett andra pass för dagen & det kunde jag ju inte tacka nej till! Har svårt att tacka nej till träning =) . Så då testade vi en poweryoga (mtv) som vi inte hade gjort innan. Var nog tur att vi inte visste hur hård den var *ss* Men jag tyckte vi var riktigt duktiga =) I dag blir det "bara" ett eftermiddagspass.. Vilket beror på hur mkt krämpor vi har. Själv TROR jag inte att det är så farligt ställt. Har gjort så mkt sit ups denna veckan att ett par magmuskler svullnat upp *hihi*
Färgade håret i går kväll oxå då jag fick extra energi av träningen=) Kastanj eller nå likn heter färgen men ser mest mörkbrun ut.. Får publicera bild sen när jag fått till nån bra.
Var crazy nog att fråga en tjej som jag bara chattat med på nätet innan men som bor rätt nära om vi skulle festa på lördag & dra på Larz Kristerz gratis spelning på Boggberg =) Jag behöver verkligen fler lokala kontakter ! ser massa framemot detta.
Nån mer som ska på spelningen?
Posted by Picasa

1 kommentar:

Cami sa...

Vad duktig han är! =)

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
en 3 barnsmamma som är hemma om dagarna & är galen i att skriva typ =)