tisdag 26 maj 2009

Buskatter

En mindre hektisk morgon idag även om Bob & Kulan de yngsta katterna verkar ha levt rövare rejällt i natt dem busarna! haft ner en blomkruka, röjt ner böcker & annat i en hylla och snott badkarsproppen(!). De hade dem lyckas bära i väg med också! Kan ju säga att Mange kom upp med ett bang i morse på samma gång som katterna röjjde i hyllan *haha*.
Mira har lekt med lego & varit rätt lugn förutom att hon letat efter en Askungen docka som hon fått för sig att Petronella haft..Får se om den dyker upp.
I går vart det ett yogapass på eftermiddagen =) Blir ett pilates på förmiddagen idag.. Så nystarten med hårdare träning går bra än så länge iaf.
Ska få Mange att ut & cykelträna Petronella i backar i eftermiddag hade jag tänkt, han e bättre på att springa efter än mej och hon blir nog inte lika arg på honom som på mej. Hon har ju alltid varit mammig & e väll mest mej sånt går ut över.De har cykelutflykt nästa vecka på skolan så träning behövs.Gick visst bättre för Alicia i helgen också& hon klarade ett par meter själv så snart kanske de släpper där också. Mira vägrar trampa på 3 hjulingen än hon den lilla slökorven! Vrålar bara att man ska putta på *ss*

Inga kommentarer:

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
en 3 barnsmamma som är hemma om dagarna & är galen i att skriva typ =)