tisdag 11 augusti 2009

To day´s me..


Visar dagens Maria.. tjuvlåna Malins skor som jag har kvar sen i lördags *hihi* Enda dödskallegrej jag diggat. Nu vill jag ha egna converse *hehe*
Gick skitbra hos optikern & fick till en bra deal, nu måste jag bara vänta 1 1/2 vecka innan dem kommer.. Jag & Emma åt även lunch på Burgers bar, goda sallader där faxx + att man får välja grönsaker själv. In på Ica Maxi & småhandlade också, glodde lite på smink, groggmixers & sånt intressant *hihi* . Ska snart göra korv med bröd till mej ,barnen & Emma.. Hon är & klipper sig nu.
Vart väckt 3 gånger i natt av Mira + i morse av Mange som ville att jag skulle kolla nå siffror på ett papper.. Drygt då det var i bilen oxå kl 8 på morgonen *zzzz*. Drogar mej med cola light nu så man ska hålla sig vaken ett tag till. Har inte sovit i kapp från helgen än, får se när jag får det. Torsdag kväll /natt kommer Mange hem iaf.

3 kommentarer:

Johanna sa...

Ja de är så gott med hemmaodlade grönsaker, å de bästa e ju att de inte är besprutade! Va kul att de gick bra hos optikern, kul å få förnya sig lite me brillorna!

Wysteriia sa...

Converse är snyggt ;) Vill du ha ett par äkta så kolla på tradera eller typ ellos och köp ett par när dom har typ 50% rabatt på valfri vara :P annars är dom ju snordyra! :S Jag köpte mina kornblå på tradera för typ 380kr eller vad det var :)

Och angående morsan..det som irriterar mig är ju att jag förklarade för några dagar sedan bara hur det låg till. Att jag inte ville fylla upp min blogg enbart med Supermodell 400 och att hon kommer få vänta lite. Tålamod var kanske inte hennes grejj riktigt? ;) Hade det varit min mamma så hade jag skämts..

Wysteriia sa...

Ja det är dem ställena jag vet iaf, kanske finns hos Halens också? Dem har ju en sida med varumärken. Och det finns ju oftast någon rabattkod att få tag på :)

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
en 3 barnsmamma som är hemma om dagarna & är galen i att skriva typ =)