tisdag 29 december 2009

Uppdaterar igen *wiihoo*

I dag är jag riktigt duktig på att uppdatera :D Är inte mina troligtvis få läsare impade? Hur gör man föressten för att fixa en sån där besökarräknare på blogspot? Går de ? e det jag som är blind ? X) Please tell me.
Har väll inte fått så mkt gjort mer än lagat lunch.. en småmysko mix vart det :) Potatis, fiskpinnar,röda linser & sista rödbetssalladen *hehe*.
Barnen har lekt med Barbie precis hela dagen! :O sist jag pratade med dem klaga dem på att Mira börja slöa till :) Inte så konstigt för en 3 åring efter 6 timmars barbielekande. Skulle faxx va impad om så många andra 3 åringar har de tålamodet att leka samma lek lungt så länge X)
Ska annars få spontant besök av Elin K i kväll som stannar över nyår :D nu återstår bara problemet med vad man ska hitta på då, men ngt borde vi ju komma på.
Mange jobbar idag men är på väg hem från Filipstad.

3 kommentarer:

Johanna sa...

Ja de kan vara hyacinterna du inte tål, julstjärnan e oxå giftig och allergrframkallande! tur dina reaköp var planerade men jag tror all många spontarköper på rea, visst kan man säkert hitta fynd om man orkar leta igenom allt. Ja kan bara med blogg. se besökmätare!

Carita sa...

Vad kul med sällskap över nyår :) Hoppas ni hittar på nåt skoj! Hälsa!

Ulrika sa...

kolla in susnet.se så hittar du hur du ska installera en besöksräknare..

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
en 3 barnsmamma som är hemma om dagarna & är galen i att skriva typ =)