fredag 10 juli 2009

Trevliga torsdagen

Tänkte skriva lite om gårdagen då .. Har ju läst att alla stora bloggare uppdaterar ofta för att va "bra" så får väll försöka köra lite på det *ss*..Dock har det inte blivit så mkt bilder på ett tag =( slut på batterier i kameran & blixten har dessutom kraschat på den.
Var ju ner på "trevliga torsdagen" med pappa & barnen. Först fick barnen fiska i en liten fiskdamm där & det tyckte dem ju va kul. Sedan köpte pappa kavelgris & även åt oss *snällt*. Det är bröd för er som inte vet det.. Lite likt tunnbröd fast mjukare kanske man kan beskriva det. Sedan bjöd han oss på kolbotten också. Det var helt oki , men fyy vad fettigt! Jag & Mira dela på en. Så dem där håller jag nog mej borta ifrån, vart ju nästan spyfärdig efteråt.
Sedan kollade vi på en clownföreställning " sax å fon" ..Det höll på en hel timme & var rätt segt men Alicia gillade det iallafall.
På kvällen var Anneli upp & vi tränade 2 pass i rad =) ett pilates & ett yoga så 11/2 timmes träning vart det. Skönt att vara aktiverad när man inte vill tänka för mycket.
Tänkte kolla på tv i går kväll men somna innan ens CSI var slut.

2 kommentarer:

Carita sa...

Lät ju som en trevlig torsdag :)
Skicka lite yoga-motivation till mig med..

Linna sa...

hoppas du får en trevlig helg! skönt att få annat att tänka på! =)

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
en 3 barnsmamma som är hemma om dagarna & är galen i att skriva typ =)