måndag 13 juli 2009

Måndag ..

I dag ska vi ner till Mora & fylla på matförråden , något vi inte kunnat göra på flera veckor sen Mange började jobba borta + att han har jouren då. Men denna vecka är han ledig helt.. Måste försöka tänka smart & skriva en lista snart. Just nu är han nere på jobbets kontor,vet nämligen inte om det är nån mer som jobbar veckan efter denna i semestertider & dem måste ju vara 2 & 2 ( är ju höga höjder involverade). Men hoppas det.. För en obetald semestervecka låter dyrt. v.32 jobbar ju ingen heller. Hade slut på frukost mackor också & palla inte baka i går så han skulle handla lite sånna också. Borde ta en bakdag snart.
I går var jag allmänt "off". Kändes som en massa spänningar släppte av att Magnus var hemma men samtidigt var det jobbigt att se all hans saknad efter Figge. Han hade ju inte varit på hemmaplan sen Figo dog.
Är glad att man har alla katterna nu iaf, tänk så tomt det vore utan dem. Bob som var närmast Figo & sov under sängen hos honom varje natt har börjat att ty sig mer till oss .

Inga kommentarer:

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
en 3 barnsmamma som är hemma om dagarna & är galen i att skriva typ =)