torsdag 16 juli 2009

Trevliga torsdagen & Väsa

Nu ska jag snart slänga mej i väg på morgonpromenad. Mange ska bada barnen medans & sen ska vi göra lunch. Efter det ner på trevliga torsdagen & kika. Se om dem har nån ponnyhäst ridning för barnen denna gången! Var ju ingen sist fast det stod att det ska vara varje vecka.
Sedan kl 15 ska vi äta i Väsa & jag fruktar att det kan va nått fettigt tillbehör som tex potatisgrattäng eller strips =/ Vill eg. inte äta sånt på en torsdag men det är andra gäster där & jag orkar inte starta nån disskussion .Grejer som " du är ju så smal du kan ju äta detta osv" kan jag ju eg. svara : Tror ni att jag vore smal om jag åt en massa sån´t här , fikade under veckorna hela tiden osv. Nej knappast. Men i dag får bli undantag för jag vill ligga lågtOrkar inte alltid .. Käka så lite jag kan av det onyttiga . Men tror inte det blir så mkt sånt på lördag ist,. Gör nog tortillia rullar med kyckling då så att det jämnar ut sig & bara äter mitt lördagsgodis. Blir nog bra det. Måste komma i håg att köpa tacossås, glass (billig på Konsum i dag för att det e trevliga torsdagen) & kikärtor till biffar jag ska göra med bulgurssallad.
Mina nagelband har föressten blivit usla .. antar att det är ett tecken på att jag ätit för lite grönt på sista tiden. Så måste försöka ändra på det.

1 kommentar:

chathrine sa...

Du får ta lite av t ex gratäng och mer grönt och kött.

haha, tänker exakt detsamma "man vore ju inte såhär smal om man inte åt ordentligt" då folk tittar på en och tror att man kan äta choklad varje dag och inte kämpa bort den sedan.

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
en 3 barnsmamma som är hemma om dagarna & är galen i att skriva typ =)