torsdag 23 juli 2009

Torsdag & Boggberg

Idag har jag gått en rejäll promenad på förmiddagen. 2 bilar tutade på mej & irriterande nog kände jag inte igen dem & hann inte se vilka det var! Typiskt mej. Men var så inne i gåendet så.
Har nyss käkat en " turborulle med tonfisk"- Lättlagat & smaka helt oki. Kanske lägger upp recept senare iaf om intresse finnes.
Har annars sms:at endel med Emma.. mest om partyoutfits & dricka *ss* Sånt typiskt innan party med andra ord. Hon ska lifta med oss ner till Puk så kommer i väg lite senare men det gör inget. Jag ska iaf ha min korta grårandiga klänning & min svarta korta har Emma lånat. Jag ska låna stövlar av henne =) Bilder lär väll komma sen. Otroligt nog funkade blixten på kameran i dag =) Var ju flera veckor sen! Hoppas att det håller i sig.
Hade en trevlig kväll i går oxå, gick en timme med Emma " stora bystugevändan", kolla in en häst med henne & stora tjejerna som var jätte snäll & glodde på kläder på nätet.. Farligt det sistnämnda =) Helst nu när man går in i de mesta *hehe*
Kosten i dag är ju helt oki än men räknar inte Points i dag då det blir cider i kväll & vin. Jag promenerar i förebyggande syfte iaf *hehe* Före & efter.
I morrn har jag & Mange våran " trä bröllopsdag" *hihi* Svärfar skrattade när jag berättade det =) dem har väll sin 50:onde snart eller så & vi vår 5:e.
I like this week! Mkt kul som händer. Blir väll destå segare nästa & ev e Mange borta 1 1/2 v då.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis i förskott till er bröllopsdag! Å släng gärna in receptet! :)

Carita sa...

Hoppas du får jättekul :)

Wysteriia sa...

Åh jag hoppas ni får kul ikväll :D Jag jobbar imorgon så orkar inte iväg på något boggberg :P Känns som hela älvdalen kommer vara där ;D Du som är ute o går så mkt, du får dra med mig någon gång! Jag jobbar ju oftast dagtid just nu dock :/

maria sa...

haha nej de e 63kg som e normal typ... 45kg la ja inte ut... hehe om du ändrr till metric eller hur de nu stod så får du cm och kg... :)

Tina sa...

Grattis i efterskott på er bröllopsdag.
Kram Tina

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
en 3 barnsmamma som är hemma om dagarna & är galen i att skriva typ =)