tisdag 2 juni 2009

Onsdag

Jag har ju såna fantasifulla rubriker jämt *not* hihi =) . I dag är Petronella på utflykt till Njupeskär ( vattenfall) med skolan och kommer inte hem förrän kl 16. Fixade pannkisar till matsäck åt henne.. Inte lätt att komma på kall vanlig mat som hon käkar.. Frukt å varm & kall dryck också.
I går gick jag en 6 km promenad med alla barnen, Figo, Veronica & hennes Zippo. De bor ca 3 km härifrån så perfa för promenadsällskap =) .Petronella tränade på sin cykling & det gick jättebra , nu klarar hon större nerförsbackar också. Mange fick va hemma och fixa middagen han.. "lätta lådan" med kassler, svamp & bandspagetti gjorde han *gott*.
Borde göra nått form av träningspass i dag .. Får se om jag får till nått. Träningsvärk i armarna har jag efter allt dragande Figge gjorde i går då han var såå nyfiken på Zippo & sen hålla koll på vagnen med Mira i på samma gång. Så det vart lite gratis armträning.

1 kommentar:

Johanna sa...

Haha va frän du e =) ja har så små boob så de är nog ingen fara de väller ut =) ska sy igen lite av urringningen endå å ha ett stort silversmycke så de får ta upp uppmärksamheten istället =)

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
en 3 barnsmamma som är hemma om dagarna & är galen i att skriva typ =)