fredag 26 juni 2009

Gårdagen


Enligt doktorn kunde det bero på bakterier emellan ögonfransarna delvis som skulle tvättas genom att man lägger en våt tvättlapp 5 min på hennes ögon när hon blundar & sen torkas av med en torr.. (sånna små tips tycker man ju VC borde veta men neeej då). Sedan kollade dem synen & i ögonen så dem inte va skadade men det va de inte tack lov. På slutet när hon fråga om Lissies slem i ögonen är mer åt de gröna än de vita hållet & det är det ju så kom doktorn fram till att det var ett förkylningsrel. virus & ska behandlas med pencillin INTE flurexin(droppar) då dem inte är verksamma emot den typen av inflamation ( jo tjena det har vi märkt). Hon skulle svara på VC´s remiss & skriva detta.

Detta var dessutom INTE en typ man behöver vara hemma från dagis eller skola för så det har hon varit i onödan hela tiden. Enligt henne så räknades de inte som värre än att nån e snorig & går dit! så detta måste vi ju meddela skolan. Man kan ju inte utan att tänka på all den tid hon missat på dagis varje månad . Hon som haft så kul där.

Så nu ska vi börja rengöra fransarna mer & om de kommer igen få pencillin utskrivet ist. Hoppas verkligen att detta kommer att hjälpa men det va skönt att få reda på att det inte va nå värre.

Alicia var såå duktig under alla undersökningar & kontroller utan ett gnäll! *så stolt över henne*

2 kommentarer:

Carita sa...

Men shit, känns ju som VC inte kan något då? :/ Usch, trist att Lissie fått missa så mkt i onödan :( Hoppas hon blir bättre nu!
Kram

Cami sa...

Får hoppas att det blir bättre nu. Duktig hon var också! =)

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
en 3 barnsmamma som är hemma om dagarna & är galen i att skriva typ =)