fredag 18 september 2009

Proffs? :P

Ska väll agera lite proffsbloggare i dag då & uppdatera hela 2 ggr *hoho* =). Vart skjuts ner till Mora med pappa för mej, Mira & Alicia på förmiddagen så nu har jag fixat mat så man klarar sig ett tag till.. iaf till onsdag eller nå nästa vecka då jag troor vi ska handla nästa gång.
Barnen käkar hamburgare just nu ( måste ju fjäska när Petronella har sin kompis här hihi ) men ingen sånn för mej i dag. Åt en halv pizza i Mora nämligen =/ Pappa tycker att jag lika gärna kunnat ta en barnpizza & det hade nog varit bra mkt smartare eg. Vart en med färska champinjoner, kyckling & paprika på.
Är lite huslig också & fixar med disk, slänger sopor & inte minst tvättar! Sotis hade spytt på mitt lakan nämligen *blörk* andra gången de händer =( vet inte va det e med han. Han är nyligen avmaskad så sent som förra veckan iallafall. Kanske trycker i sig mat för snabbt eller nå ? hårbollar tror jag inte det är heller * fräscha fakta* är det nån som har nån teori får ni gärna lämna =).
Jag är motionssugen ! men vet inte om det blir att få med barnen på promenix eller göra ett pass till tv´n.

3 kommentarer:

Carita sa...

Vad jobbigt att SOtis kräks. :/ Kan ju vara att han käkar för snabbt.. Hoppas han slutar med det!

Jag postade brevet idag :)

Carita sa...

Då är det nog ingen fara. Hans mage protesterar säkert bara för att han äter så fort!

Wysteriia sa...

Hm lillen är expert på att spy upp hårbollar. Men så länge sotis verkar frisk o glad så är det nog ingen fara :) Äter han för snabbt så kan det nog vara det :) Du får hålla lite uppsikt över honom :)

vet inte vad som händer i morgon, kanske utgång? Annars kan vi säkerligen komma hem till dig ;D

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
en 3 barnsmamma som är hemma om dagarna & är galen i att skriva typ =)