torsdag 17 september 2009

Freedag

Vart en 80 min promenad med vagnen & Mira i går iaf, lite extra tyngd i uppförsbackarna det. Får se om jag får till nån träning i dag eller inte. Nästa vecka kommer jag kunna gå så gott som varje dag bara jag passar in det med Manges jourtider ( han är vikarie för en annan i gruppen under hans vanliga skift arbetstider).

Fredag idag åtminstone så bara tills sön kväll kvar innan Mange är hemma igen.. saknar honom & saknaden brukar sätta in mer å mer de sista dagarna. Helst när man inte har ngt skoj planerat :S.Ska handla hem lite mat i dag iaf, får skjuts med min pappa men får se hur långt beroende på hur det är med hans förkylning om det blir byn eller Mora. På förmiddagen iaf då vi måste va hemma till 13 då Petronella kommer hem,hon ska ha sin bästis med hem i dag.
Mira kom till mej i natt också & mös ner sig.. Ny vana ? äsch hon sover väll hela nätter i sitt eget snart igen , med Mange i sängen får hon ju knappt plats X).

Jäkla kallt i huset !! & svar nej jag kan inte med pelletsen =/ ska fråga pappa om han kan. Pallar fan inte frysa mer !Nu bara jag skickat Petronella till skolan ska jag huttra i väg & ta en dusch i af *brr*

3 kommentarer:

Carita sa...

Drygt att frysa.. Hoppas far din kunde pelletsmaskinen! Här är det oxå svinkallt :( Men kan inte göra nått åt det.. Har mina element på det högsta men varma är dom inte. Är dom jag hyr av som fixar med värmen..

Wysteriia sa...

När jag väl får något så brukar det gå över rätt snabbt så jag är nog bra snart igen :) Är ingen stor förkylning jag har iaf, bara lite snuvig o nyser ;) hehe.

Jag tror det blur en lugn helg. Ikväll ska jag hem till pappa o mona iaf så jag hinner se dem lite innan jag åker till spanien :P Imorgon vet jag inte än :)

Carita sa...

Mjo, det är trist att va sjuker. Har iaf knåpat ihop ett brev till dig nu :)

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
en 3 barnsmamma som är hemma om dagarna & är galen i att skriva typ =)