torsdag 25 mars 2010

Lång dag

Ja det här känns som en lååång dag :S Trodde ju att Mange skulle komma hem senast i 18 tiden men verkar bli vid 22 ca. Barnen hinner inte se honom i dag med andra ord.
Har haft förmiddagsträning med Anneli.. en smula poweryoga & sen min skiva med mag& ryggövningar blev det idag.
Håller annars på & eftersöker lite grann vad jag ska hitta på till hösten när Mira blir 4 & ska in på dagis. Har en liten idé men går inte ut mer med det förrens jag vet om det är möjligt ;) Vill tacka min snälla bror som hjälpte mej att kolla upp lite grejer & även ska fixa en annan sak ;)
Håller på & tvättar just nu!den där rackarns katten Sotis hade spytt i morse ! Han e ju nästan som en bulimiker ! drar i sig massa mat & sen spyr han :S . Så de kom lite på mitt lakan .. så det e bara att tvätta. Har bara ett helt nämligen till den sängen :/ borde fixa fler sen.
Skulle eg. märka mer saker till barnprylsmarknaden men resten e ju i en tung fet låda som jag inte får upp för trappen!! får märka klart i morrn då.
Sista timmen nu sen jag fick veta hur kort Mange hunnit har tiden verkligen segat sig fram :S Barnen leker med varann inne på Alicias rum iallafall & roar sig.

3 kommentarer:

Emma sa...

Det finns att beställa från H&M för en billig peng :) Lakan alltså :P Nu vart jag nyfiken så nu måste jag ringa och få reda på vad du har för hemligheter för mig ;)

Carita sa...

Vad spännande det låter ^^ Hoppas det går vägen!

Ika sa...

Håller tummarna för din plan! :)

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
en 3 barnsmamma som är hemma om dagarna & är galen i att skriva typ =)