onsdag 7 april 2010

Onsdag

Denna gången blir det ett icke fotoinlägg.. Hade en hemmadag här i morrn. Mange fick ääntligen tag i nya dörrar till bilen :D va ju billigare att hitta såna än att beställa nya glas ;) Vita var dem oxå så att de matchar resten av bilen *hehe*
Jag & barnen bakade kladdmuffins och den fick vi en lammfilé med Manges föräldrar *lyx* ( dem har egna får & lamm..). Letade recept men hittade bara avancerade lyxgrejer & hade inte lust åka och inhandla mer ingredienser då Mange höll på med dörrarna så det fick bli potatisgrattäng med ädelsost i & ädelostsås ! Är galen i ädelost *mums* Gött som attan vart de ;) Emma lyckades dyka upp i rättan tid att smaka lite också.
I dag ska vi ner på badhuset efter lunch. Skoj för barnen + jag kan passa på att simma lite :)
Mange har fått 2 veckors till jobb på gamla stället, bättre än inget men jobbigt med allt hattande fram & tillbaka

6 kommentarer:

Wysteriia sa...

Skönt att han fått lite mer jobb :D MEeeeen va drygt att han inte kan få en riktig heltid :(

Wysteriia sa...

Svar: Men denna ska man tydligen kunna ha på bikinilinjen iaf ^^ Får se hur det funkar! Jag har så mörka grova strån så jag inbillar mig att den inte funkar! haha

Johanna sa...

Åh! Ädelost e en favvis här med, helst till grillat =) Har kommit på en snabb variant av såsen, han smälter osten i en kastrull, sedan häller man på cream fraiche och smular ner en bit hönsbuljong, smaksätter med salt och peppar! Klart och gott ( och inte så gräddigt ;-)

Jessica sa...

Vad skönt att få simma lite :) Hoppas det gick bra!

Peppkram

Wysteriia sa...

Går ju något litet sailor mode just nu så såna där shorts är inte så svåra att hitta :) Mina kostade 299kr o jag känner på mig att jag kommer använda dem VÄL i sommar ;)

Carita sa...

Kul med badhus :)

Jo, en del skriver ju bara "kolla min blogg" :P Men en del skriver vettiga kommentarer :P

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
en 3 barnsmamma som är hemma om dagarna & är galen i att skriva typ =)